از دهکده گردشگری خوانسار چه خبر؟
حدس بزنید این عکس مربوط به کجاست؟
- دهکده کوهستانی در کشور سوئیس
- دهکده گردشگری واقع در ارتفاعات اسپانیا
- دهکده گردشگری در کلرادوی آمریکا
- هیچ کدام
بله...هیچ کدام...البته با کمی دقت در این عکس مشخص بود این محل در اروپا و آمریکا نیست،این عکس مربوط به دهکده گردشگری و تفریحی رایان نطنز واقع در جاده نطنز-اصفهان و حوالی روستای کشه می باشد.
به نقل از سایت اطلاع رسانی این مجموعه ساخت این دهکده گردشگری تقریبأ از سال 1389 شروع شده و هم اکنون فاز یک مشتمل بر 30 واحد ویلاهای اقامتی،رستوران سنتی،چایخانه ،فست فود، مجموعه تفریحی سقوط آزاد به طول 3 کیلومترزیپلاین و دریاچه مصنوعی ،محوطه اسب سواری و پیست دوچرخه سواری به بهره برداری رسیده و فاز دو متشکل از تله کابین ، پیست اسکی در دست اجرا و در فاز سوم نیز هتلی پنج ستاره تاسیس خواهد شد.
این دهکده در ارتفاع 2500 متری از سطح دریا و مسیر صعود به قله کرکس قرار داشته و دارای آب و هوای خشک و کوهستانی می باشد.
البته نیاز به توضیح نیست که این منطقه در قیاس با مناطق پر بارش و مرتفع غرب استان اصفهان مثل شهرهای خوانسار،بوئین میاندشت و صد البته فریدونشهر از قابلیت بمراتب کمتری جهت احداث دهکده گردشگری کوهستانی برخوردار می باشد.
از بحث دهکده گردشگری رایان نطنز خارج شویم و به خوانسار خودمان بپردازیم...الان چند سالی میشه که کلنگ احداث دهکده گردشگری خونسار توسط بخش خصوصی در مجاورت سد باغکل زده شده و علی الظاهر بخشی از کارهای زیر سازی این دهکده هم انجام شده ولی خبری از تکمیل و افتتاح این دهکده نیست و احتمالأ این پروژه نیز در پیچ و خم مشکلات مالی گیر افتاده و حالاحالاها امیدی به افتتاح این دهکده نیست.
البته اینجانب از روز اول که خبر کلنگ زنی این طرح رو شنیدم و از محل این پروژه دیدن کردم نسبت به جانمائی این طرح ایراداتی داشتم چرا که بنظر می رسید مبنای جانمائی این پروژه نزدیکی به جاده اصلی خونسار-دامنه و استفاده از چشم انداز دریاچه سد باغکل و سلسله قلل کوسیل هستش در حالیکه ساخت دهکده در پای ارتفاعات کوسیل علاوه بر اینکه امکان داشتن چشم انداز بر دریاچه رو فراهم می کرد امکان تاسیس خطوط تله کابین و سورتمه و پاراگلایدر و... را نیز فراهم می آورد و از همه مهمتر دوری از جاده مواصلاتی باعث سکوت و آرامش این دهکده شده و ایجاد دسترسی به دهکده از طریق مسیر درون شهری خیابان سرچشمه- سردشت-چهل دستگاه زمینه ساز آبادانی بخش جنوب غربی شهر نیز می شد...
حال با همه این تفاسیر تکمیل این دهکده بطور حتم تاثیر شگرفی در بحث گردشگری شهرستان خواهد داشت و افتتاح هر چه سریعتر این دهکده نیز جلوی هزینه های مازاد و سربار ناشی از تاخیر اجرای این طرح رو خواهد گرفت لذا شایسته است مسئولان محترم شهرستان و سرمایه گذاران محترم هر چه سریعتر با اتخاذ تمهیداتی جهت تامین مالی پروژه این طرح را هر چه زودتر به بهره برداری رسانده و این پروژه را از بلاتکلیفی نجات دهند.